Menüü

 

ESMASPÄEV  20.09

HOMMIKUPUDER

Neljaviljahelbepuder, keedis200/30

KOOLILÕUNA

Guljašš loomalihast,  k.kartul 150/250

 

Peedisalat 70

 

Leib 40

PIKKPÄEV,LISAEINE

Piimasupp v/s juustuga 250/30/30

 

TEISIPÄEV 21.09

HOMMIKUPUDER

8-viljahelbepuder, keedis 200/30

KOOLILÕUNA

Frikadellisupp h.koor 250/30

 

Kamavaht maasika toormoosiga 150/30

 

Rukkileib,sai 40/40

 

 

PIKKPÄEV,LISAEINE

Kartulisalat sardelliga 150/80

 

KOLMAPÄEV  22.09

HOMMIKUPUDER

Odrahelbepuder, keedis 200/30

KOOLILÕUNA

Kanataskud, k.kartul, k.kaste 110/250/70

 

Hiinakapsa ja kõrvitsasalat 70

 

Rukkileib 40

PIKKPÄEV,LISAEINE

Pelmeenid, h.koorega 150/30

 

 

 

NELJAPÄEV  23.09

HOMMIKUPUDER

Riisimannapuder,  keedis 200/30

KOOLILÕUNA

Rassolnik loomalihast h.koor 250/30

 

Punase greibi tarretis v.koorega 150/30

 

Terakukkel 1tk

 

Rukkileib 40

PIKKPÄEV,LISAEINE

Ahjukartul hakk-kotlet, kaste 150/60/50

 

REEDE  24.09

HOMMIKUPUDER

Kaerahelbepuder, keedis 200/30

KOOLILÕUNA

Riisiroog sealiha ja köögiviljadega h.koor 250

 

Marineeritud kurgisalat 70

 

Kohuke 1tk

PIKKPÄEV,LISAEINE

Pannkoogid keedisega 150/30

 

 

KOOLIPIIM

Piim,kefiir 2,5%  iga päev laual saadaval.

 

 

KOOLIPUUVILI

Õun,nuikapsas,v.kurk,porgand.