Menüü

MENÜÜ 11.03-15.03 2019

           18.03-22.03 2019

E

Hautatud kana kastmes 

Kartul 150/250

 

Guljass sealihast makaroniga

150/250

11.03

Porgandi salat 70

18.03

V-kapsa porgandi salat 70

 

 Haps 200  

 

 

 

 

 

 

T

Kartuli-makaroni supp lihaga 300/30

T

Seljanka h-koor 250/30

12.03

Kohupiimakreem keedisega 150/30

19.03

Piimakissell keedis 200/30

 

 

 

 

 

 

 

 

K

V-kapsa hakklihahautis

Kartul 150/250

K

 Pikkpoiss k-kartul kaste

80/250/100 

P-peedisalat 70

13.03

Puuvili öun 1tk

20.03

Puuvili pirn 1tk

 

 

 

 

 

 

 

 

N

Borss loomalihaga 300

H-koor 30

N

Lõhesupp maitserohelisega

Mustika kissell v-koor 150/50

14.03

Keefiri tarretis kama-marjadega 150/30

21.03

 

 

 

 

 

R

Pilaff sealihaga 300

H-koor 30

R

Penned hakklihaga 250

Rootsisalat 70

15.03

Kurgisalat tilliga70

22.03

Maius-kakao

 

Kohuke 1tk

 

 

 

Pikapäeva menüü

 

E

Mannapuder, keedis  200-30

E

Kaerahelbepuder, keedis 200-30

18.02

Juustusai

04.03

Singisai v-kurk

 

Piim

 

Piim

 

 

 

 

T

Makaronid juustuga

Mahlajook

T

Pitsa 200

Mahlajook

19.02

 

05.03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K

Kartulisingi salat 200

Viiner 

K

Riisisalat 200

V/Lsuitsuvorsti ja kurgiga 40/10/30/5

20.02

mahlajook

06.03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

N

Pannkoogid keedis 2tk

Piim

N

Lihapirukas 80

Jogurti smuuti 0.150

21.02

 

07.03