Menüü

MENÜÜ  14.10-18.10 2019

           MENÜÜ  28.10-01.11.2019

E

Värskekapsa supp lihaga 300 

E

Kana-aedvilja supp sulajuustuga 300

14.10

Piimakissell keedis 200/30

28.10

Puuvilja salat v-koorega 100/30

 

Leib,sai                 40/40

 

Leib/sai  40/40

 

Piim 2,5

 

Piim,kefiir 2,5%

 

 

 

 

 

 

 

 

T

Pozarski kotlet, kartul, koorekaste peterselliga 80/200/75

T

Hakklihakaste porgandiga ,kartul150/250

15.10

Redise-porgandi salat h.koorega 70

29.10

Kapsa peedisalat 70

 

Pirn 1tk

 

Õun

 

Leib,sai 40/40

 

Leib,sai 40/40

 

Piim,kefiir 2,5%

 

Piim,kefiir 2,5%

 

 

 

 

 

 

 

 

K

Selge kalasupp 250

K

Seljanka  h.koor 250/20

16.10

Halvaa kohupiimakreem,keedis 100/30

30.10

Kohupiimavorm kisseilliga 100100

 

Leib/sai 40/40

 

Leib,sai 40/40

 

Piim,kefiir 2,5%

 

Piim,kefiir 2,5%

 

 

 

 

N

Hautatud sealihatükid praeleemes150/250

 

Köögiviljahautis selihaga 300

17.10

V-kapsa kurgisalat maj.hapukoorega 70

N

Mar.kurk 70

 

Haps 200

31.10

Jogurt 200

 

Leib,sai 40/40

 

Leib,sai 40/40

 

Piim 2.5

 

Piim,kefiir 2,5%

 

 

 

 

 

 

 

 

R

Makaronid hakklihaga 300

R

Kanapasta 300

18.10

Tomati-kurgisalat 70

01.11

Koorene porgandisalat 70

 

Küpsetis 1tk

 

Banaan 1tk

 

Ibiskuse tee

 

Leib/sai   40/40

 

 

 

Piim.,kefiir 2,5%

 

 

 

 

 

Pikapäev,lisasööjad menüü 14.10 -01.11  2019 

 

E

7 viljapuder keedis 200/30

E

 

14.10

Piim 200

28.10

Riisihelbepuder ,keedis 200/30

 

 

 

Piim 200

 

 

 

 

T

Sokoladi pannkoogid keedis

T

Piima makaronisupp  200

15.10

 Kõrrejook

29.10

V/L singiga 40/5/30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K

Makaronid  juustuga300

K

Makaroni salat singiga 250

16.10

Tomat 50

30.10

Viiner

 

Leib/sai 40/40

 

 

 

 

 

 

N

Pitsa 200

N

Omlett juustuga 150

17.10

Piim 200

31.10

Topsijogurt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

R

 

R