Menüü

MENÜÜ  02.03-06.03 2020

           MENÜÜ  09.03-13.03 2020

E

Frikadellisupp 300

E

Hernesupp suitsulihaga 300

02.03

Puuvilja salat v-koor 100/30

09.03

Lusika pannkoogid keedis 100/30

 

Leib,sai 40/40

 

Rukkileib,sepik 40/40

 

Koolipiim : piim,kefiir 2,5 %

 

Koolipiim :piim,kefiir 2,5%

 

Koolipuuvili  :õuna amps

 

Koolipuuvili pirniamps    

 

 

 

 

T.

Värskekapsa hautis hakklihaga  kartul 150/250

T.

Lihapallid kartul kaste 80/250/70

03.03

Jogurt-aprikoosi papaia 200

10.03

Valge rõika –porgandi salat 70

 

Apelsini amps

 

Kamajook 200

 

Leib,sai 40/40

 

Leib, sepik

 

Koolipiim : piim,kefiir 2,5%

 

Koolipiim:piim,kefiir 2,5%

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K

Seljanka h-koor 250/30

K

Kalasupp köögiviljade ja maitserohelisega 300

04.03

 Piimakissell keedis 200/30

11.03

Mustikasupp vahukoorega 200/30

 

Leib/sai 40/40

 

Rukkileib. Sepik -munavöi

 

Koolipiim:piim,kefiir 2,5%

 

Koolipiim:piim,kefiir 2,5%

 

 

 

 

 

 

 

 

N

Strogonov,kartul 150/250

N

Keedetud sealiha köögiviljadega 300

05.03

Peedi küüslaugu salat 70

12.03

Hapukurk 30

 

V-kurgi ampsud

 

Magus supp kuivatatud puuviljadest ja marjadest 200

 

Leib,sai 40/40

 

Leib.sai 40/40

 

Koolipiim:piim,kefiir 2,5%

 

Koolipiim:piim,kefiir  2,5%

 

 

 

 

 

 

 

 

R

Paella kana ja köögiviljaga 300

R

Mulgi puder selihaga 300

06.03

Kõrvitsasalat 70

13.03

Präänik

 

Kohuke 1tk

 

Leib/sai   40/40

 

Mahlajook

 

Koolipiim:piim,kefiir  2,5%

 

Leib,sai 40/40

 

 

 

 

 

 

 

Pikapäev,lisasööjad menüü 02.03-12.03 2020

 

E

Riisihelbepuder,keedis 200/30

E

Mannapuder keedis 200/30

02.03

Piim 200

09.03

 Piim 200

 

 

 

 

 

 

 

 

T

Piimamakaronisupp 200

T

Täidetud pannkoogid h.lihaga ja h.koorega

03.03

 V/S Juustuga

10.03

Mahlajook 200

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K

Kartulisalat munaga 200

K

Makaronisalat köögiviljaga 200

04.03

Grillvorst 1tk

11.03

Sardell 80

 

 

 

 

 

 

 

 

N

 

N

Küpsetis

05.03

Soojad singi saiad juustuga 40/5/40/40

12.03

Smuuti 0,150

 

Topsijogurt 0,150